Borza študentskih sob in stanovanj www.uni-info.si, osrednji slovenski brezplačni portal za oglaševanje odddaje in najema namestitev študentom. Na razpolago veliko število ponudb za enoposteljne študentske sobe, dvoposteljne študentske sobe, študentske garsonjere, študentska stanovanja in hiše. Iskanje sostanovalcev, soastanovalk, obveščanje o novih ponudbah na vaš e-naslov ali RSS-odjemalec.
Skip Navigation Links
 
 
  Aktualno  Novice

--
 
 
 
Maribor
4997
Enoposteljna soba, Center
Kersnikova 17,
Novo opremljene enoposteljne sobe na ekskluzivni mirni lokaciji v centru mesta. Bližina Ekonomske, Pravne, Medicinske, Teološke in Tehnicne fakultete, VSGT, žel.postaje... V ceni najema so vkljuceni stroški, potrošni material in cistilni servis v skupnih prostorih. Na razpolago je širokopasovni internet, WiFi, UniFi, fitnes kabinet, pralnica, sušilnica, kolesarnica. Možnost lastnega parkirišca.
031-290-425 več...
     
 
 
Maribor
13733
Garsonjera, Center
Kersnikova ,17
Novo opremljene garsonjere (16-22m2) na ekskluzivni mirni lokaciji v centru mesta. Bližina Ekonomske, Pravne, Medicinske, Teološke in Tehnicne fakultete, VSGT, žel.postaje... Cena najema z vkljucenimi stroški od 240€/mes. Primerno za eno osebo ali par(+30€). Na razpolago je širokopasovni internet, WiFi, UniFi, fitnes kabinet, pralnica, sušilnica, kolesarnica, možnost lastnega parkirišca...
031-290-425 več...
     
 
 
Ljubljana
17025
Enoposteljna soba, Bežigrad, Ruski car
Mala vas,46
Oddamo popolnoma opremljeno enoposteljno sobo, velikosti 11 m2 + 40 m2 terasa za 160€/mesec/osebo + 40€ fiksnih stroškov. Soba se nahaja v 2. nadstropju stanovanjske hiše. V souporabi so opremljena in prostorna kuhinja, kopalnica, locen WC, velika predsoba in parkirni prostor pred hišo. V bližini so trgovina, pošta, banka, postaja LPP (6, 8, 11, 14). V neposredni bližini so na novo urejena rekreacijska pot ob Savi, športna igrišca in kopališce. Primerno za študente ali študentke. Vseljivo takoj.* *Soba je v sklopu stanovanja, poleg katere sta prosti še dve dvoposteljni sobi.
01 568 37 38 več...
     
 
 
Maribor
14664
Dvoposteljna soba, Maribor - center
Kocevarjeva ulica,10
Dvosobno stanovanje je v novejšem manjšem bloku, v neposredni bližini vseh fakultet, predvsem PEF in FERI. Popolno opremljeno in centralno ogrevano. Prosta je ena dvoposteljna sobai s souporabo kuhinje, dnevnega prostora z balkonom in kopalnice. Možna oddaja po osebi. Mesecni stroški se obracunavajo po dejanski porabi (stalnih in po števcih) - povprecje cca 60 € po osebi. Ogled in vselitev po dogovoru (predvideno z oktobrom, možno tudi takoj). e-mail: julijana.klajnsek@gmail.com
031 272 772 več...
     
Objava v stolpcu aktualno-več informacij
  
Copyrigh 2004 - 2012 UNI-INFO. Vse pravice pridrzane
Oglasevanje I Splosni pogoji I Kontakti I